PNL Arad e noul PCR. „Cine nu e cu noi e împotriva noastră“

by Cosmin Mihuta
Please follow and like us:

Când spui PNL, gândul te duce la vechea doctrină a acestui partid „Prin noi înșine“, lansată acum mai bine de o sută de ani de Vintilă I.C.Brătianu. „Prin noi înșine“ nu are din păcate nicio legătură cu actualul PNL, cel puțin la Arad, unde se aplică mai degrabă principiile fostului PCR: „cine nu e cu noi e împotriva noastră“.

PNL Arad acționează la fel ca defunctul PCR, pentru că încearcă să devină mai mult decât un partid, încearcă să controleze tot ce mișcă în Arad, de la șefi de instituții, la simpli angajați. Cine nu e de la PNL/PDL nu are loc în instituțiile conduse de pedeliștii vopsiți în galben, cine nu e cu PDL/PNL nu are ce căuta la acțiunile organizate din bani publici de conducătorii liberali ai Aradului.

Ultimul exemplu este Gala de Excelență în Sănătate, un eveniment organizat de Consiliul Județean Arad împreună cu Primăria municipiului Arad, unde marii liberali Falcă și Cionca au invitat pe cine au avut ei chef, în funcție de simpatiile politice. Au fost la eveniment șefi de instituții, numiți de PNL sau chiar membrii PNL, șefi de clinici private, apropiați PNL sau chiar membrii PNL, în schimb n-au fost invitați reprezentanți ai unor instituții importante din domeniul Sănătății, cum ar fi de exemplu reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Arad. Pur și simplu, pentru Falcă și Cionca, Serviciul de Ambulanță Arad nu există, pentru că, nu-i așa, dacă șeful instituției nu e numit de ei, nu face plecăciuni la PNL Arad, nu dă tainul partidului, nu are ce căuta la un eveniment organizat pentru oamenii care lucrează în Sănătate, pentru cei care salvează vieți zi de zi, iar angajații de la Ambulanță sunt cei care stau la dispoziția arădenilor, la nevoie, 24 din 24 de ore.

Pentru simplul fapt că reprezentanții Ambulanței nu sunt membrii PNL, instituția și angajații sunt tratați cu dispreț de liberalii din fruntea Primăriei Arad și Consiliului Județean Arad. Pe principiul „cine nu e cu noi e împotriva noastră“. Adevărați comuniști, vorba micului vizionar Falcă.

Facebook Comments