Oficial: PNL a validat candidaturile pentru Arad – Bibarț la primărie, Cionca la CJA

by Andreea Radu

Update: PNL Arad atransmis un comunicat de presă în care anunță că Iustin Cionca și Călin Bibarț au fost validați de Biroul Permanent Național al PNL drept candidați pentru Consiliul Județean și Primăria Municipiului Arad

„Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal i-a validat astăzi pe Iustin Cionca și Călin Bibarț drept candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Arad, respectiv primar al Municipiului Arad. Cei doi au fost votați inițiat de Colegiul Director al PNL Arad la începutul anului.

Președintele Iustin Cionca candidează pentru al treilea mandat la conducerea Consilului Județean, iar primarul Călin Bibarț pentru al doilea mandat“, se arată în comunicatul PNL Arad.

 

PNL a aprobat în şedinţa de joi a Biroului Politic Naţional candidatul pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, candidaţii pentru primăriile Sectorului 1 şi 6 şi pentru 21 de municipii reședință de județ și consilii județene. Pentru județul Arad, Călin Bibarț a fost validat candidat al PNL la Primăria Aradului, în timp ce Iustin Cionca a fost validat candidat la președinția Consiliului județean.
„Am validat candidaturile pentru 21 de candidaţi la poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi la candidatura pentru 21 de municipii reşedinţă de judeţ la care se adaugă şi candidaţii pentru sectoarele 1 şi 6 din Bucureşti. Am stabilit să îl avem astăzi invitat pe candidatul la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. A fost în mijlocul nostru domnul doctor Cîrstoiu. Am validat şi această candidatură, prin vot al Biroului Politic Naţional şi în felul acesta ordinea de zi a fost epuizată”, a declarat la finalul ședinței președintele PNL, Nicolae Ciucă.
Un Consiliu Naţional al PNL va avea loc pe 24 martie pentru a valida alianţa electorală cu PSD la europarlamentare şi definitivarea fuziunii cu ALDE. „Am votat, de asemenea, alianţa cu PSD şi conex la acest punct am stabilit şi am aprobat convocarea în şedinţă de urgenţă a Consiliului Naţional al PNL pentru data de 24 martie, astfel încât să putem să validăm această decizie de constituire a alianţei electorale şi desigur să finalizăm procedură de fuziune prin absorbţie cu ALDE”, a afirmat Ciucă, la Palatul Parlamentului, la finalul BPN al PNL, scrie stiripesurse.ro.

Facebook Comments