PMP ARAD SUSȚINE TRANSPORTATORII ȘI SOLICITĂ REDUCEREA TARIFELOR RCA

by Florian Popa

PMP este alături de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) în acțiunile întreprinse. Florin Remețan, președintele PMP Arad, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă că PMP susține revendicările COTAR: reducerea tarifelor RCA, noul proiect al legii RCA, necesitatea îmbunătățirii infrastructurii rutiere din România etc. De asemenea, PMP va  fi alături de COTAR la protestul care va avea loc în data de 15.09.2016 și care se va desfășura pe drumurile de centură ale municipiului Arad. Florin Remețan a explicat că în Arad, protestul se va desfășura între orele 10-14 și vor fi angrenate 700 de mașini de transport persoane la care se vor adăuga cele de transport marfă.

Președintele PMP Arad, Florin Remețan, a precizat că în calitatea sa de consilier județean a adus un amendament la capitolul privind „Cooperarea internațională” din Stategia de dezvoltare a județului Arad pentru perioada 2014 – 2020, recent votată în Consiliul Județean Arad, legat de importanța deosebită care se va acorda relației cu raioane din Republica Moldova, țară cu care România are o relație unică, privilegiată. „Programul Politic al PMP prevede „promovarea și susținerea prin acțiune fermă și cuprinzătoare a aspirațiilor de integrare europeană ale Republicii Moldova, precum și a sentimentului pro-românesc la nivelul societății din Republica Moldova cu scopul realizării dezideratului comun al unirii celor doua state”. Chiar dacă noi suntem în vestul țării, trebuie să avem o relație foarte bună cu Republica Moldova”, a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Conducerea PMP Arad a anunțat participarea reprezentanților Organizației Județene a PMP Arad la Școala politică de vară a OT PMP și la cea pe comunicare, care se vor desfășura în perioada 9 – 11 septembrie 2016, în stațiunea Venus.

Facebook Comments