Plictiseală mare la Bruxelles! Falcă a devenit purtător de cuvânt al Primăriei Arad și CJA

by Cosmin Mihuta

Plictiseală mare pe la Bruxelles, unde fostul primar Gheorghe Falcă a fost trimis să reprezinte interesele României. În loc să se ocupe de problemele pentru care e plătit cu bani grei, europarlamentarul Falcă a devenit purtător de cuvânt al Primăriei Arad, CJA, al parlamentarilor arădeni. Probabil nu înțelege ce vorbesc cei din Parlamentul European, așa că mai bine se ocupă de activitatea celor din PNL Arad, care dețin funcții administrative la nivelul județului.

Săptămânal, Falcă ne anunță, ca un adevărat purtător de vorbe, ce mai fac șefii primăriei, ai CJA, parlamentarii PNL. Astăzi aflăm de la responsabilul cu presa al administrației arădene că o delegație formată din Călin Bibarț, Glad Varga, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea a participat la o întâlnire cu ministrul Educației, Monica Anisie.

Aflăm din nou aceleași povești: s-au cerut bani mai mulți pentru Palatul Copiilor (dacă se dorea finalizarea investiției se cereau banii necesari la întocmirea bugetului), s-a discutat despre stadiul în care se află Hotelul Sport, o mai veche obsesie a fostului primar, o clădire pe care a pus ochii un grup de interese, și multe alte investiții în învățământ, despre care același Gheorghe Falcă ne-a mai anunțat și la sfârșitul săptămânii trecute. Cu alte cuvinte, nimic nou sub soare, doar un comunicat să mai treacă vremea, să pară că unii lucrează pentru binele arădenilor.

Așteptăm cu interes comunicatul de mâine al eurodeputatului Falcă, în care să ne anunțe că cei patru crai de la PNL Arad au ajuns în siguranță acasă, după fructoasa întâlnire de la București.

Facebook Comments