Planuri de nuntă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

by Cristian Dobre

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt izolați de aproape trei săptămâni și se pare că în această perioadă, lucrurile au mers foarte bine între ei. Vedeta a mărturisit că afaceristul i-a promis o nuntă ca în povești, eveniment ce va avea loc în curând.

“Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (…) Am ajuns într-un moment în care liniștea a devenit o prioritate pentru noi, pentru că am fost o vreme mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuperare a timpului pierdut și să ne redescoperim. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte… altfel”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au discutat deja despre nuntă, fiind pregătiți oricând pentru marele eveniment. “Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a mai spus Bianca.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments