Pistolarii arădeni au țintit locuri fruntașe la etapele naționale de aer comprimat

by Sorin Haut

Secția de tir a CSM Arad a fost angrenată în luna februarie în cadrul etapelor cu numerele 2 și 3 din cadrul Campionatului Național de aer comprimat. La cea de-a doua rundă, desfășurată la București, Laurențiu Ilon s-a clasat pe locul 2 la juniori II, iar Gheorghe Pop, la categoria seniori, Victor Tămaș și Alexia Filimon, ambii la juniori II, au obținut locul 3. Samia Aljarayda și Cristina Botizan au încheiat concursul pe locurile 5, respectiv 6 la aceeași categorie, junioare II.

La etapa a treia, desfășurată în weekendul recent încheiat la Oradea, pistolarii CSM-ului au tras la fel de bine, după cum urmează: Laurențiu Ilon și Alexia Filimon s-au clasat primii la dublu mixt, categoria juniori II, în vreme ce Samir și Samia Aljarayda au urcat pe a treia treaptă a podiumului la aceeași probă și categorie de vârstă.

La individual, Laurențiu Ilon a terminat pe 3 la juniori II, la fel ca și Samia Aljarayda. Pe 4 a terminat Alexia Filimon, pe 6 Angela Morar, ambele la junioare II, tot pe 6 Arsenie Ardelean, la juniori III, în timp ce Samir Aljarayda și Cristina Botizan au bifat locul 9, la juniori II. Sportivii au fost însoțiți la competiții de antrenorii Monica Toth și Gheorghe Pop.

Facebook Comments