Piroş Security, aproape de a face surpriza la Odorhei

by Rusu Flavius

Deși a făcut un meci bun, poate cel mai reușit al sezonului, AC Piroș Securiy s-a întors cu mâna goală de la Odorhei. Deținătoarea Cupei României la fotbal feminin a câştigat cu 3-1 în faţa arădencelor, în cadrul etapei a opta din Liga 1, dar la succesul gazdelor a contribuit din plin, potrivit antrenorului de la Piroş, Florin Bugar, şi brigada de arbitri.

Vasas Femina a deschis scorul în minutul 12, prin Vlădulescu, dar „leoaicele” au egalat după numai cinci minute, prin Andreea Bălaș. Jucătoarea partidei, Ana Maria Vlădulescu, a scăpat de eliminare în minutul 50, după care și-a trecut în cont „dubla” ce a decis câștigătoarea.

Apoi, şi-au intrat în rol arbitrii, anulându-i un gol valabil lui Hagan, iar pe final s-a acordat un penalty fără să fi existat contact între jucătoare, toate aceste faze fiind comentate de partea arădeană. S-a terminat 3-1 pentru fetele din Odorhei, dar cu o prestaţie curajoasă şi bună a celor de la Piroş Security.

Abălaşei – Olariu, Ancăş, Marcea, Bondre – Prodan, Şuveţ, Răduc – A.Bălaş, Sîrbovan, Hagan a fost formula trimisă pe teren de Florin Bugar, mulţumit de jocul echipei sale.

Facebook Comments