PIATA MIORITA VREA SA AJUNGA IN TOP. LA PRIMARIE

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Circulă pe holurile Primăriei Arad o bârfă care a ajuns, cu greu, la urechile bietului GogUTA, spionul nostru de serviciu. Stând GogUTA, într-o zi, pe o terasă din Micălaca, zona 23 August, ce-i fu dat să audă. Cică Piaţa Mioriţa va deveni, cât de curând, o adevărată piaţă de … talente. Nu gen Piţi Talent, nu vă bucuraţi. N-o s-avem recitaluri în piaţă. E vorba de talente politice. Da, nu vă miraţi, piaţa Mioriţa are şi talente politice, nu doar varză, conopidă sau lubeniţă. Iar unul dintre talentaţi e chiar şeful pieţei, Florin Mariş, consilier local, cel care, după ce s-a antrenat câţiva ani pe la Fortuna, unde a făcut junioratul, după vreo două sezoane la Mioriţa, unde a acumulat experienţă, vrea în TOP. Nu la SC Târguri Oboare şi Pieţe, să nu se sperie directorul Stelian Nistor şi să facă vreun atac de panică, că nu-i vrea nimeni locul. Încă.

După atâta juniorat şi meciuri de ligi inferioare, aflăm că nea’ Florin vrea în prima ligă, adică la Primărie, în preajma Gogului. Adică, nici mai mult, nici mai puţin, decât viceprimar al Aradului. Cică, s-au făcut nişte calcule, iar combinaţia e simplă: la municipiu, Mariş intră viceprimar, iar la judeţ, Caius Parpală primeşte funcţia de vicepreşedinte. În timp ce oteviştii Guţu şi Birtuţu ar urma să ia o pauză. Acuma nu ştim dacă ce a auzit GogUTA e chiar adevărat. Că cică la terasa cu pricina mai bagă ăştia ceva în apa plată, de unii îşi pierd simţul umorului, şi glumesc şi cu ce nu trebuie.

Cert e că subiectul a ajuns la urechile madamei Giani, care e foc şi pară. Zice GogUTA că n-a fost aşa nervoasă de când şi-a bătut Tipei nevasta şi s-a gândit că putea fi ea în locul bietei fete, de n-a dormit o săptămână. Acuma, e de văzut cum va reacţiona Giani la toată tărăşenia asta, ştiută fiind influenţa pe care o are la PDL Arad, în urma nenumăratelor contribuţii… sufleteşti aduse partidului. Până la urmă, e şefa şefelor, cum să vină altul să se bage în seamă. Ce piaţa mea, vorba unui portocaliu.

Facebook Comments