Petru Pădurean: „PSD Arad sprijină excelenţa şi performanţa şcolară“

by Andreea Radu
Please follow and like us:

PSD Arad a reuşit astăzi, la iniţiativa consilierului judeţean Petru Pădurean, majorarea valorii burselor de merit, acordate de CJA pentru anul şcolar 2019-2020. Măsura va intra în vigoare de la începutul semestrului următor.

„Setul de valori umaniste social-democrate, se conjugă prin eforturile noastre de a proteja cu adevărat categoriile vulnerabile, în acelaşi timp cu încurajarea excelenţei şi performanţei şcolare. Tocmai în acest sens, am gândit, am propus şi am susţinut majorarea burselor de merit pentru elevi de la 250 la 300 lei. Şi iată că am reuşit !

Sigur că nici această sumă nu este suficientă pentru a produce o schimbare radicală, dar este un început pentru impunerea unei mentalităţi şi a unei tendinţe a PSD de a construi o Românie socială, chiar cu mijloacele disponibile unui partid aflat în opoziţie.

În concepţia noastră, reforma trebuie orientatată concomitent atât pe principiile eficienţei economice, cât şi pe cele ale protecţiei sociale, pe linia principiilor si valorilor fundamentale ale social-democraţiei moderne.”, afirmă consilierul judeţean PSD Arad Petru Pădurean.

 

Facebook Comments