Petrolul s-a antrenat astăzi, pe sintetic, la Timişoara: ”Luptăm până la capăt”

by Sorin Haut

Petrolul încearcă să obţină, miercuri, un rezultat pozitiv la Arad, în meciul cu UTA, restant din prima etapă a play-off-ului Ligii 2. Antrenorul „lupilor galbeni” îşi motivează jucătorii şi spune că echipa sa va da totul în faţa liderului, pentru a rămâne cu şanse bune în cursa la promovare.

”Vom încerca, mâine, să reparăm ceea ce am stricat sâmbătă. Trebuie să fim pozitivi, să trecem peste problemele pe care le avem, să depășim momentul psihologic dificil, iar cea mai bună metodă de a face asta este să obținem un rezultat favorabil la Arad. Știm că nu va fi deloc un meci ușor, știm că întâlnim o echipă foarte valoroasă, dar suntem obligați să luptăm până la capăt și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne îndeplini obiectivul”, a prefațat, pentru site-ul oficial al Petrolului, Costel Enache jocul cu UTA.

Petrolul a plecat încă de luni spre Arad, cu avionul via Timișoara, astăzi efectuând pe Bega un antrenament pe teren sintetic, pentru a se acomoda cu condițiile jocului ce se va desfășura, miercuri, de la ora 18:30, pe stadionul Motorul.

Facebook Comments