PETRECEREA A DURAT O ZI LA AJF ARAD. AU INCEPUT PRESIUNILE

by Cosmin Mihuta

GogUTA a fost printre cei care s-au bucurat de alegerea lui Adrian Lucaci în fruntea AJF Arad. Nu că ar fi avut ceva cu fostul preşedinte, Dorel Cura, ci pentru nevoia de aer proaspăt în fotbalul judeţean, dar şi pentru ieşirea acestui sport de sub umbrela PD-L. GogUTA a fost şi el la cheful de după alegeri, unde a fost prezentă câtă frunză, câtă iarbă, crema fotbalului judeţean, unii care l-au sprijinit pe Lucaci, alţii care au trecut, rapid, cu arme şi bagaje, în tabăra câştigătoare, după ce patru ani au pupat dosul pierzătorilor.

Multe şi mărunte s-au discutat la cheful cu pricina, dar cele mai importante subiecte s-au învârtit în jurul nevoii unui audit, pentru a se vedea unde sunt banii, plăţii datoriilor către cei care muncesc în fenomen şi, cea mai importantă, o analiză asupra modului (ilegal zice GogUTA) prin care UTA Bătrâna Doamnă a ajuns în liga a IV-a.

E bine că cei de la AJF au entuziasm, însă, s-ar putea să-l piardă curând. Aflăm că părintele UTA-ei BD, Gheorghe Falcă, se laudă deja cu sprijinul pe care l-a acordat lui Adi Lucaci, sprijin care, spune GogUTA, va trebui ca noul şef al fotbalului să-l întoarcă, tocmai în chestiunea UTA BD. Adică, noul preşedinte AJF va trebui să închidă ochii şi să plece capul în faţa proiectului girat de Gheorghe Falcă. Altfel, va fi jale mare, zice GogUTA.

E de urmărit ce va face noua conducere: va pune batista pe ţambal, pentru a face pe plac celor care l-au susţinut pe Cura şi care au impus înscrierea cu forţa a UTA-ei BD în Liga a IV-a sau vor răsplăti încrederea afiliaţilor şi vor respecta legea.

Facebook Comments