Petre e focusat pe derby: ”Vrem cât mai mulţi arădeni la Timişoara”

by Sorin Haut

Hattrick reușit de Adrian Petre la Clinceni, în poarta lui Florin Matache și atacantul utist a strâns 26 de goluri în actuala stagiune a ligii secunde. Fotbalistul arădean a savurat rapid victoria, tabăra roș-albă conectându-se deja la meciul de duminică, de la Timișoara.

”Ne-am făcut noi meciul greu, din cauza greșelilor personale, dar tot noi l-am rezolvat în repriza a doua, când ne-am descătușat și am jucat un fotbal frumos. Putem spune că ne-am încălzit pentru meciul cu Poli, suntem deja concentrați pe acel meci și ne dorim cât mai mulți arădeni în tribune!”, a transmis Adi Petre.

Albert Stahl a reușit să marcheze primul său gol în Liga 2. Intrat în minutul 67 în locul lui Sorin Strătilă, arădeanul a reușit să marcheze golul care să închidă tabela la Clinceni. ”De pe margine am văzut un meci greu până la mijlocul reprizei secunde. A fost un meci încrâncenat, cu multe faulturi și dueluri fizice. După al doilea gol am reușit să ne descătușăm și să marcăm mai mult. Sunt fericit pentru gol, a fost primul meu gol pentru UTA în liga secundă și sper să o țin tot așa. Indiferent că marchez sau dau pasă de gol, trebuie să îmi ajut echipa. Avem un moral bun înaintea meciului de la Timișoara” a declarat Albert Stahl.

”Am revenit pe locul 2, chiar dacă avem un meci în plus, și putem pregăti meciul cu Timișoara în liniște. Știm cât de important e acest meci. E un derby al României, sper să ieșim învingători, mai ales că am pierdut în tur două puncte. Îmi doresc să facem un meci un bun și să luăm punctele!”, a punctat antrenorul utist Laurențiu Roșu.
Sursă: uta-arad.ro

Facebook Comments