Peste 40 de echipe vor participa la ediția din acest an a campionatului județean de futsal

by Sorin Haut

Asociația Județeană de Fotbal Arad are confirmarea a 42 de echipe, pentru ediția a șaptea a Campionatului Județean de futsal. În contextul pandemiei de COVID, competiția a luat o pauză în ultimii doi ani. Turneul va debuta în acest weekend și are și o componentă caritabilă. Toți participanții (jucători, antrenori, spectatori) o pot ajuta pe micuța Elisa Maria, fiica cunocutului om din fotbalul județean Bogdan Pește, care se confruntă cu grave probleme medicale. Duminică vom afla primele patri echipe ce se vor califica în finală, după desfășurarea următoarelor întreceri zonale:

Zona Șiria, 28 ianuarie, ora 10

Grupa A: Avântul Târnova, Șiriana 20-20 Șiria, Podgoria Ghioroc

Grupa B: Victoria Zăbrani 2, Villa Gurba, Podgoria Pâncota

Zona Pecica, 28 ianuarie, ora 10:

Grupa A: Unirea Șeitin, Progresul Pecica, Voința Munar

Grupa B: Victoria Nădlac, Speranța Turnu, Gloria Secusigiu

Zona Vladimirescu, 29 ianuarie, ora 10

Grupa A: Viitorul Olimpia Bârzava, Real Horia, Mureșul Zădăreni

Grupa B: Olimpia Bujac, Mureșana Mândruloc, Păulișana Păuliș

Zona Șimand, 29 ianuarie, ora 10

Grupa A: Team United Sânpaul, Șoimii Șimand, Spicul Olari

Grupa B: Înfrățirea Iratoșu, Unirea Sântana, Șoimii Livada.

Mai vor fi programate în luna februarie alte treu turnee zonale, la Sebiș, în 5 februarie, Beliu, în 12 februarie și Apateu, în 19 februarie.

Cine ajunge la turneul final?

La turneul final se vor califica în total nouă formații, cele clasate pe locul 1 de la fiecare „zonă”, deci 7, precum și două finaliste. După meciurile din grupe de la fiecare „zonă” se va juca în „careul de ași”, după sistemul A1-B2, respectiv A2-B1, câștigătoarele duelându-se pentru un loc în la turneul final, iar pierzătoarele în finala mică. Pentru locurile 5-6 joacă ocupantele locurilor 3 din fiecare grupă. La turneul final, la Șimand, în 26 februarie, cele nouă echipe vor fi distribuite în trei serii de câte trei echipe, iar câștigătoarele vor face un miniturneu în trei pentru desemnarea campioanei AJF Arad la futsal 2023. Campioana en-titre este CS Socodor.

Facebook Comments