Peste 260 de amenzi aplicate de polițiștii arădeni, în acțiuni desfășurate în județ

by Andreea Radu

Serviciul Rutier a desfășurat activități pe mai multe șosele din județ, pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare, în cadrul acțiunii desfășurate la nivel național, SPEED MARATHON. Acestea s-au derulat pe parcursul întregii zile de 19 aprilie a.c..
Din numărul total de sancțiuni contravenționale aplicate (205), 174 au fost pentru depășirea vitezei legale, din această cauză fiind reținute 3 permise de conducere. Pentru depășiri neregulamentare, au fost reținute alte 2, iar pentru nereguli tehnice a fost retras un certificat de înmatriculare.
Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 52.450 de lei.
În seara de 18 aprilie a.c., polițiștii din municipiu au desfășurat o acțiune, împreună cu efective ale secțiilor rurale de poliție, și ale Biroului Rutier.
În cadrul activităților, au fost legitimate 73 de persoane, din care 34 au fost testate pentru consum de alcool și droguri, și au fost verificate 65 de vehicule. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.400 de lei, au reținut un permis de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.
Atragem atenția tuturor arădenilor că acțiunile polițiștilor vor continua și în acest sfârșit de săptămână, cu scopul de a impune respectarea legislației rutiere, precum și pentru descurajarea fenomenului infracțional.

Facebook Comments