PESTE 200 DE URMARITI SAU DISPARUTI AU FOST GASITI DE POLITISTI. DOAR UNUL E DIN ARAD

by Cosmin Mihuta

Peste 200 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de polițiștii structurilor de investigații criminale, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR. În urma activităților de căutare și identificare, polițiștii structurilor de investigații criminale din întreaga țară au depistat, în perioada 14 — 20 martie a.c., 107 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 71 de minori.

De asemenea, polițiștii au depistat 98 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 79 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 13 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 54 de persoane erau emise mandate europene de arestare, iar pentru 2 persoane erau emise sentințe penale de internare.

Printre cei depistaţi se numără şi un bărbat de 31 de ani, din comuna Livada, județul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 4 luni pentru comiterea infracțiunii de șantaj, a fost depistat, la 17 martie a.c., de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Arad și încarcerat în arestul unității.

Facebook Comments