Peste 110 misiuni ale pompierilor, în mai puțin de o săptămână

by Adrian Pavel

De la începutul acestei săptămâni (07-10.11.2022) pompierii militari arădeni au gestionat 114 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 93 de solicitări.

🔥 Salvatorii au intervenit pentru stingerea a două incendii, precum și în alte zece intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

🚒 Totodată, în ultimele patru zile, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la un accident rutier pentru extragerea unei persoane dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

🔍 Pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor au fost executate 8 misiuni de recunoașteri în teren.

ℹ️ În continuare pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Facebook Comments