Pentru cine bat clopotele în Downing Street: Boris Johnson și Carrie Symonds se pregătesc de nuntă

by Andreea Radu

Prim-ministrul britanic Boris Johnson şi Carrie Symonds se vor căsători în iulie 2022, invitaţiile fiind deja trimise, relatează The Sun, citat de news.ro. Cei doi s-au logodit în 2019, însă au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei din cauza pandemiei, scrie hotnews.ro.
Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Symonds, în vârstă de 33 de ani, au în plan să se căsătorească pe 30 iulie 2022.
Nu este clar unde va avea loc ceremonia. Este posibil ca ea să fie găzduită pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.
Johnson şi Symonds reprezintă primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Ei s-au mutat acolo în iulie 2019. Johnson a cerut-o în căsătorie pe partenera lui în timpul unei vacanţe în Caraibe, în urmă cu doi ani.
Cuplul a ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, şi nu în reşedinţa oficială cu două camere din Downing Street 10.
Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice. Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie a anului trecut.

Facebook Comments