Pentru a distrage atenția de la banii aruncați ilegal pe linoleumul de la Expo, Cionca iese în presă și se laudă cu economii

by Adrian Pavel

Consiliul Județean Arad trebuie să scoată 270.000 de lei, bani aruncați degeaba pe linoleumul spitalului Covid de la Expo, un „spital“ care a costat în total câteva milioane de euro și care nu folosește la absolut nimic. Pentru că puroiul s-a spart și a ieșit în presă, cei de la Consiliul Județean Arad au simțit că e cazul să o dreagă cumva, iar astăzi au ieșit cu un comunicat de presă. Vi-l redăm mai jos:

Consiliul Judeţean a economisit 2 milioane de lei, aducând fonduri europene pentru documentaţia tehnică a drumurilor din nordul judeţului  

Consiliul Judeţean Arad aduce bani europeni pentru finanţarea documentaţiei tehnice a celui mai important proiect pe drumurile judeţene arădene în următorii patru ani: modernizarea a 70 km de drumuri, un proiect de 39 de milioane de euro, pe traseul Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor, Șepreuș-Cermei-Beliu. Documentaţia tehnică (DALI şi proiect tehnic) este în valoare de aprox. 2 milioane de lei.

Până acum, documentaţia tehnică era realizată din fondurile Consiliului Judeţean. Acum economisim 2 milioane de lei prin faptul că am obţinut fonduri europene pentru această cheltuială. Economia de 2 milioane de lei o vom folosi pentru o altă investiţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Contractul de finanţare cu Consiliul Judeţean a fost semnat de ADR Vest, în calitate de lider de parteneriat“. 

Nimic însă despre cum s-au aruncat cele câteva milioane de euro pe spitalul inutil de la Expo.

Facebook Comments