PELINEL SI-A «UMFLAT» SANII SI BUZELE PENTRU BOUREANU!

by redactor

Divorţul de Cristian Boureanu (41 de ani) o readuce pe Valentina Pelinel (33 de ani) pe podiumul de modă. Click! a aflat că vedeta vrea să câştige bani în SUA ca model, după o pauză de 7 ani, timp în care a avut doar colaborări pentru diverse reclame. Corpul ei însă nu mai e atât de proaspăt şi de natural!

Pozele de acum cu Valentina Pelinel nu au nici o legătură cu înfăţişarea blondei de la începutul carierei, în anul 1996. Pe atunci o anonimă, Pelinel era o adolescentă subţirică, fără sâni sau buze proeminente, cum o ştim astăzi. Frumuseţea ei naturală a ajutat-o să facă bani pe podiumul de modă din străinătate, însă atunci când a prins gustul prezentărilor de lenjerie intimă, pe care le avea mai ales în America de Sud, Valentina a trebuit să treacă pe la medicul estetician.

Aşa s-a ales cu o superbă pereche de silicoane, dar şi cu buze mai voluptuoase, mărite cu acid hialuronic. Frumoasa blondă nu a vorbit niciodată despre aceste intervenţii, însă fotografiile cu ea la 21 de ani, comparate cu cele de azi, demonstrează o schimbare evidentă. Iată că tocmai aceste „dotări” ar putea să o încurce acum, când blonda şi-a propus să revină în lumea modei ca să se întreţină singură.

Se ştie că designerii celebri caută fete filiforme, naturale, însă românca noastră ar putea face bani din pictoriale şi campanii publicitare. De aceeaşi părere este şi Liviu Ionescu, directorul agenţiei MRA, cel care a livrat cele mai multe românce pe podiumurile de top.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/valentina_pelinel-operatii_estetice-sani-buze-podium-moda-divort-boureanu_0_1811818968.html

Facebook Comments