Pedofilul neamț îi abuza pe cei doi copii din Lipova de ani de zile

by Florian Popa

Apar noi informații in cazul cetățeanului german reținut de procurori, pentru că ar fi abuzat în repetate rânduri doi minori din Lipova.
Copiii trăiau într-o casă de tip familial din Lipova unde, culmea, individul de 76 de ani era voluntar. Povestea a ieșit la iveală, după ce una dintre victime și-a făcut curaj să povestească toate chinurile îndurate.
Copiii de care individul și-a bătut joc au 13 și 16 ani. Chinurile pentru cel mai mic dintre ei au început în 2014, când băiatul avea doar șase ani. Pe celălalt a început să îl abuzeze în urmă cu doi ani. Ororile se petreceau chiar în casa individului, unde bărbatul îi ademenea pe cei mici, chipurile, să îl ajute la muncile din gospodărie.
Cetățeanul neamț are, din 1990, un ONG și tot de atunci a încheiat cu Protecția Copilului din Județul Arad un acord de voluntariat. Așadar, avea acces ușor la minorii care trăiau în casa de tip familial, care aparține statului, conform stirileprotv.ro. În ultima vreme, a insistat atât la administratorii casei, cât și la Direcția pentru Protecția Copilului să le permită celor doi minori să vină în locuința lui, neinsoțiți. Asta a stârnit multe suspeciuni, așa că a fost anunțată poliția. Miercuri, locuința lui a fost percheziționată, iar el reținut pentru 24 de ore.
Bărbatului i se aduc acuzațiile de viol și agresiune sexuală în formă continuată, fapte pe care individul le-a negat la audieri. Procurorii vor cere arestarea lui preventivă.

Facebook Comments