Pecica e la un pas de promovare! Totul se decide în Ţara Zimbrilor

by Sorin Haut

Sâmbătă, de la ora 17:30, are loc manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a, dintre Retezatul Haţeg şi Progresul Pecica. Campioana Ligii a IV-a Arad pornește uşor favorită, deşi scorul din tur, 2-1, nu o avantajează foarte mult. Antrenorul principal al pecicanilor, Dan Stupar, vrea ca echipa sa să dea totul pentru a accederea în al treilea eşalon fotbalistic. În Ţara Zimbrilor e aşteptată şi o galerie din Pecica, dar la meci va fi şi primarul Petru Antal.

Un rezultat pozitiv în meciul de mâine poate fi „cireaşa pe tort” a unui sezon excelent pentru Progresul, formaţie ce a realizat eventul în judeţ, câştigarea cupei şi a campionatului. „Ne dorim să facem un joc bun și să obținem un rezultat care să ne permită să promovăm. Haţegul nu e deloc o echipă slabă, așa cum au crezut unii, iar jucătorii noștri au simțit pe pielea lor acest lucru. Au jucători care pot face diferența, iar câștigarea campionatului în Hunedoara nu e deloc o întâmplare. Va trebui să-i țin concentrați pe băieți, mă gândesc la ceva modificări în echipa de start”, spune Dan Stupar.

Rusu – Țugulescu, Gabor, Wild, Aldan – Huțanu, S.Popa, Arsene, Copil – Puie, Măgulean, ar putea fi formula de start a celor din Pecica, în manşa retur a barajului, programată sâmbătă în fieful „zimbrilor”.

 

 

 

Facebook Comments