Pecica câştigă la Haţeg şi promovează în Liga a III-a!

by Sorin Haut

Progresul Pecica poate desface şampania: a reuşit în acest sezon o triplă istorică, iar „cireaşa de pe  tort” a fost fără îndoială promovarea în Liga a III-a, parafată astăzi, în manşa retur a barajului cu Retezatul Haţeg. După 2-1 acasă, echipa lui Dan Stupar s-a impus şi în Ţara Zimbrilor, cu un gol marcat de Puie, de la 20 de metri, în minutul 6.

Avea să fie singura reuşită a partidei, deşi pecicanii au controlat jocul în marea majoritate a timpului şi până la final şi-au mai creat ocazii la poarta gazdelor. Măgulean, în prima repriză, respectiv Puie şi Huţanu în cea de-a doua, au trecut pe lângă majorarea scorului, Haţegul având şi ea şansele sale, irosite de Ţiric şi Popesc.

S-a terminat 1-0 pentru Pecica – susţinută la Haţeg de aproximativ 50 de suporteri – care câştigă ambele meciuri ale barajului şi cu 3-1 la general reuşeşte o promovare superbă în Liga a III-a. Stupar a început cu: Rusu – Țugulescu (38 T. Bodri), Gabor, Wild, Aldan – A. Ponta (38 Copil), S. Popa, Arsene, Huțanu – Puie (85 Blănaru), Măgulean (61 Moraru).

Judeţul Arad va fi reprezentat în sezonul viitor al eşalonului trei fotbalistic de nu mai puţin de cinci echipe: Şoimii Lipova, Gloria Lunca Teuz Cermei, Crişul Chişineu Criş, Naţional Sebiş şi nou promovata Progresul Pecica.

 

Facebook Comments