Pe cine a mai atacat Oana Zăvoranu

by Cristian Dobre

Oana Zăvoranu tună și fulgeră în continuare la adresa Oanei Roman! „Războiul” dintre cele două pare să nu se termine prea curând, având în vedere că „Querida” l-a luat acum în râs și pe soțul acesteia, Marius Elisei. Iată ce i-a transmis diva!

Ieri, Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe Oana Roman, din nou. De această dată, totul a început după ce soția lui Marius Elisei și-a exprimat admirația față de Pepe, spunând pe rețelele de socializare că este foarte mândră de el.

Oana Zăvoranu a atacat-o ieri pe Oana Roman, pe Internet

Așadar, „Querida” nu a rămas fără reacție și a răbufnit imediat pe contul ei de Instagram. Aceasta și-a șocat fanii, după ce a transmis că Oana Roman „ar visa”, de fapt, la Pepe

.„Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe contul de Instagram.

Astăzi, Oana Zăvoranu a revenit cu forțe proaspete și l-a luat în vizor pe Marius Elisei. „Querida” i-a transmis un mesaj, după ce a văzut un altul pe contul lui de Instagram, care suna așa: „Lăsați copiii să creadă în Moș Crăciun! Voi credeți în continuare în prodise pentru slăbit și nimeni nu vă strică magia!”.

Vedeta l-a luat acum în râs pe Marius Elisei

Astfel, Oana Zăvoranu nu a stat deloc pe gânduri și l-a luat în râs pe soțul Oanei Roman, spunând că i-ar fi auzit „strigătul de disperare” din postarea respectivă, făcând aluzie la partenera lui de viață.

„Marius, ți-am auzit strigătul de disperare. Mai rezistă puțin că a găsit (n.r. Oana Roman) o piață acum de unde papă și o să aibă păpălică moca și nu mai ești în pericol”, a scris Oana Zăvoranu pentru Marius Elisei.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments