Pe Calea Radnei încep lucrările de reabilitare a rețelei de apă

by webeditor

De vineri, 23.08.2019, pe Calea Radnei se deschide primul front de lucru pentru lucrările de reabilitare a arterelor de apă potabilă. Lucrările, desfăşurate în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele, constau în săpături pentru introducerea unor conducte de fontă ductilă şi a căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului.

Lucrarea demarează la intersecţia dintre Calea Radnei şi Strada Imaşului şi se desfăşoară pe sensul de mers către strada Renaşterii, pe banda întâi de circulaţie, care, pe durata execuţiei lucrărilor va fi închisă, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă.

Acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi are ca termen de execuţie o perioadă de 12 luni, urmate de 24 de luni, constituind Perioada de Notificare a Defectelor.

Lucrările vizează reabilitarea a 7,5 km de artere apă potabilă şi se vor desfăşura etapizat pe următoarele străzi: Corbului, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Facebook Comments