PDL LIPOVA ISI EXECUTA VECHII MEMBRI FIINDCA VOR BINELE ORASULUI

by Cosmin Mihuta

Schimbarea schimbărilor la PDL Lipova, unde a fost numit şef primarul comunei Zăbrani, Marian Toader. Trecem pe lângă faptul că PDL desconsideră Lipova, numind  un pedelist de la comună şef la oraş şi vă spunem că în organizaţia lipovană a început o adevărată vânătoare de vrăjităoare.

Noua politică a PDL Lipova este oprirea oricărei investiţii în oraş, pentru ca actuala conducere a Primăriei să nu aibă rezultate, iar în consecinţă să nu mai câştige un nou mandat. Nu contează că au de suferit cetăţenii oraşului. Aşa că, la PDL s-a dat ordin să se blocheze toate investiţiile în consiliul local: începând cu modernizarea străzilor, continuând cu introducerea canalizării şi apei în tot oraşul şi terminând cu modenizările de la spitale şi şcoli.

Pentru că n-a dorit să facă jocurile de partid în detrimentul cetăţenilor, votând pentru toate investiţiile benefice locuitorilor Lipovei, consilierul local Dorubeţ Dumitru a fost exclus din PDL Arad. Motivul oficial este unul penibil, pentru proşti. Cică nu şi-ar fi plătit cotizaţia, când toată Lipova ştie că Dorubeţ este unul dintre cei care au susţinut financiar organizaţia din 1996, de când e membru PD.

Cu astfel de porniri împotriva cetăţenilor Lipovei, noua conducere a PDL nu are nicio şansă să se impună în viitoarea campanie electorală. Cei de la PDL confundă Zăbraniul cu Lipova, ceea ce nu e cazul, din niciun punct de vedere. Vorbim, totuşi, de un oraş, nu de o comună.

Facebook Comments