Pavel Stratan a ajuns mic copil pe lângă Cleopatra

by Dana B.

Cleopatra Stratan nu mai este fetița mică și gingașă care încânta publicul cu melodia „Ghiță”. A crescut și a ajuns să fie mai înaltă ca tatăl său, Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan, care în urmă cu ceva ani s-a mutat la Chișinău, a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune împreună cu celebrul său tată, muzicianul Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan, care a fost de șase ori în Cartea Recordurilor, a crescut spectaculos. S-a transformat într-o domnișoară în toată regula și este chiar mai înaltă ca părintele său.

Tânăra artistă, care a impresionat pe toată lumea cu hit-ul „Ghiță”, în urmă cu ani de zile, când era doar o copilă, a dezvăluit și ce număr a ajuns să poarte la pantofi. Are 15 ani, este în clasa a IX-a şi deja are o înălţime de 1,80 metri.

„În orice caz purtam număr mic (n.r. când a filmat Ghiţă), acum port 38-39 la picior”, a spus Cleopatra Stratan la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„În afară de muzică scriu, îmi place să scriu. Frecventez lecţii de teatru, fac lecţii de teatru de un an… Niciodată nu a fost greu să mă mut dintr-un loc în altul, a fost o nouă experienţă.

Nu m-am întristat când ne-am mutat la Chişinău, unde suntem împreună… Scriu şi mă inspiră tot ce mă înconjoară. Anturajul şcolii, viaţa, tot, o viaţă de adolescentă de vârsta mea… Îmi plac toate rolurile.

Acum doi ani am început să scriu o trilogie, acum sunt la cel de-al treilea roman… Nu am prieten. Mi se pare că e totuşi cam devreme”, a mai spus tânăra artistă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments