Pavel Bartoș vine la Arad cu filmul „Ramon”

by Andreea Radu

„Ramon”, primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, ajunge la Arad. Pavel Bartoș, alături de regizorul Jesus del Cerro, vin la Arad să se întâlnească cu spectatorii filmului „Ramon” vineri, 17 februarie, de la ora 19.30, la Cinema City (Atrium Mall). Proiecția filmului va avea loc la ora 20.10.

 

Despre „Ramon”

Filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

„Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis și mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, la care muncim împreună de peste trei ani. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți să vă destindeți și să râdeți o oră și jumătate” – a declarat Pavel Bartoș.

În afară de Pavel Bartoș, din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții.

Facebook Comments