Pauza nu îi pică bine UTA-ei, dar „vrem să ne păstrăm tonusul”

by Sorin Haut

Întâlnirea săptămânală a utiștilor cu presa ar fi trebuit să ofere prefața meciului cu Universitatea Cluj, pe care tabăra roș-albă îl aștepta cu moral bun. Anunțul sistării activității fotbalistice de către FRF a venit la scurt timp după debutul întâlnirii cu jurnaliștii din Arad.

”Toate evenimentele din ultimele zile duceau către o asemenea decizie. Sportiv, e clar că nu ne pică bine, dar trebuie să ținem cont de faptul că este o situație majoră și de faptul că toată lumea trebuie să fie responsabilă și să acționăm cu toții în consecință pentru a stopa sau măcar a încetini dezvoltarea acestei epidemii. Încercăm să ne desfășurăm activitatea în așa fel încât în momentul în care vom relua competiția să fim pregătiți. Ne dorim să fim cu toții ocoliți de o eventuală infectare și trebuie să ne desfășurăm meseria în continuare sub aceleași auspicii ca și toată societatea –să fim extrem de precauți, să ținem cont de toate măsurile luate și recomandate de autorități, să ne comportăm ca niște adulți responsabili. Ne continuăm activitatea astfel încât să ne păstrăm tonusul competițional. Va fi o provocare, sunt condiții speciale, dar nu numai pentru UTA, ci pentru întreaga societate”, a precizat antrenorul principal Laszlo Balint.

Pe aceeași linie a fost și căpitanul Cipri Rus: ”Noi eram pregătiți pentru meciul cu U Cluj, dar e sănătatea tuturor, nu putem să ne jucăm. Trebuie să ne conformăm, iar în acest timp încercăm să ne punem la punct pe toate planurile pentru a ne putea îndeplini obiectivele”.

Primul contract de profesionist pentru Vulturar

Într-o altă ordine de idei, una pozitivă, zilele trecute au fost fericite pentru tânărul Cătălin Vulturar. Pe 9 martie, mijlocașul a împlinit 16 ani, ocazie cu care a semnat pentru UTA primul său contract de profesionist! ”Mă bucur foarte mult că am devenit jucător profesionist, le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea mea, în special clubului pentru tot suportul acordat. Îmi propun să cresc din toate punctele de vedere și sper ca peste un an să prind un loc de titular în echipă”, a mărturist juniorul arădean. (uta-arad.ro)

Facebook Comments