Paula Seling, apariție spectaculoasă, în rochie mulată, cu ocazia zilei de naștere

by Andreea Radu

Paula Seling a împlinit 43 de ani chiar în ziua de Crăciun, dată parcă predestinată pentru felul ei de a fi și pentru dragostea cu care cântă colinde peste tot prin țară, dar și în străinătate. Solista pare că a sărbătorit în Ajun, când a pozat pe rețelele sociale îmbrăcată într-o rochie elegantă care a pus-o în valoare, scrie profm.ro.
Simplitatea este suverană în garderoba Paulei Seling, dar artista demonstrează că acest stil o prinde cel mai bine și i se potrivește mănușă. Reușește să arate spectaculos în orice pune pe ea, așa cum este și rochia din catifea aleasă pentru o poză făcută lângă bradul împodobit. Lungă, cu crăpătură generoasă pe picior, ținuta roșie din catifea i-a venit ca turnată și i-a adus peste 10.000 de like-uri pe Facebook și peste o mie de comentarii.
„Există viață la 43 de ani! Azi, de Crăciun, am mai adăugat un an la „pusculiță”. Au trecut cu rost. Am învățat multe lucruri despre oameni, despre lume, despre viață, despre mine. Cu toate astea, cred că încă mai am multe de învățat, trebuie să mă ascult mai mult, să înțeleg, să accept ce nu pot schimba în mine sau în jurul meu. Și dacă am puterea de a îmbunătăți ceva, înseamnă că timpul nu trece fără rost.
Vă mulțumesc că îmi sunteți. Voi, cei care ascultați toate gândurile și trăirile mele, puse în muzică. Voi, care vă gândiți și la mine, în ziua asta sfântă. Vă mulțumesc că existați. Crăciun fericit și tot binele din lume. Să iubiți. Sa fiți iubiți. Să credeți în bine, în lumină, în fericire”, le-a transmis Paula Seling fanilor ei, mulțumindu-le că și-au făcut timp să-i ureze de bine și să se gândească la ea.

Facebook Comments