Patru cetățeni din Sri Lanka, depistați într-un autoturism în apropierea frontierei

by Andreea Radu

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, într-un autoturism care circula în apropierea liniei de frontieră, patru cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.
În data de 30.05.2023, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență.
Pe parcursul misiunii, au fost identificați, pe o comunicație din apropierea liniei de frontieră, călătorind într-un autoturism, patru cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă.
În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, intrați legal în România.
După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanții de azil vor fi îndrumați să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din țară unde sunt cazați și înregistrați.
În perioada următoare, în zona de competență a județului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităților de migrație ilegală.

Facebook Comments