PATINOARUL DIN SUBCETATE SE INCHIDE, CEL DE LA EXPO ESTE ASALTAT DE VIZITATORI

by Sida Voicu

Reprezentanții Complexului Expozițional – Expo Arad anunță cifre record de vizitatori după prima săptămână de Magic Ice.  Aproximativ 2.500 de patinatori au vizitat patinoarul Magic Ice de pe EXPO Arena în perioada 1– 9 februarie, participând la diverse concursuri și câștigând premii însemnate oferite de organizatori. Cifrele confirmă succesul patinoarului sintetic, o premieră pentru zona de Vest a țării, care reușește să adune la EXPO Arena patinatori amatori și profesioniști, de diferite vârste, devenind astfel un punct de reper pentru doritorii de distracție din regiune.

De Valentine’s Day, EXPO Arena organizează un concurs de floorball între perechi, cu premii surpriză și distracție garantată. Detalii pe pagina de Facbook – EXPO Arad. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad mulțumește publicului pentru încrederea acordată și pentru contribuția la strategia de relansare a oportunităţilor de care dispune Complexul Expozițional din Arad

Patinoarul din Subcetate se închide pentru acest sezon din cauza temperaturilor extrem de ridicate pentru luna februarie.

Facebook Comments