Pastramă, atacat cu târnăcopul

by Cristian Dobre

Florin Pastramă ar fi fost bătut de două persoane. Acesta a fost atacat cu târnăcopul și s-a ales cu capul spart.

Florin Pastramă ar fi fost atacat de două persoane. Potrivit click.ro, scandalul a pornit de la un teren. Brigitte și Florin Pastramă au dat 400.000 de euro pe un teren ”executat” de bancă, însă când s-au dus să îl marcheze s-au trezit acolo cu foștii proprietari, cărora banca le-a executat bunul din cauza datoriilor. Doi bărbați l-ar fi bătut pe Florin Pastramă, spărgându-i capul.

”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au declarat surse din anturajul cuplului.

Florin Pastramă s-a ales cu răni în zona frunții. Pe de altă parte, un martor de la locul incidentului care a avut loc în zona Fundeni din Capitală a explicat, pentru spynews.ro, că Florin Pastramă ar fi vrut să lovească pe cineva, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de bordură. „Domnul Florin Pastramă, din câte am înţeles de la oamenii de pe stradă, a venit şi în loc să se înţeleagă, cred că s-au adresat injurii, la un moment dat a vrut să îl lovească pe unchiul cu capul în gură, atunci au sărit mai mulţi, s-a dezechilibrat sau şi-a pierdut controlul şi a căzut cu capul de bordură. Aşa am înţeles eu de la martori. Este o poveste mai veche. Florin Pastramă a mai încercat să mai facă şi către alte persoane aceleaşi lucruri pe care le face de obicei, să-i deposedeze de terenuri. El spune că este terenul dânsului”, a spus unul dintre apropiaţii celor implicaţi în conflict.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments