Parteneriat între FCC Baschet UAV şi UTA. Abonaţii „Bătrânei Doamne”, gratis la meciurile „galben-albastrelor”!

by Sorin Haut

FCC Baschet UAV şi UTA au reprezentat mereu etalonul suporterului de evenimente sportive din Arad. Cele mai iubite echipe de club ale oraşului de pe Mureş au perfectat o nouă colaborare în acest sens, anunţă site-ul oficial al prim divizionarei de baschet feminin. Începând cu sezonul 2021-2022, posesorii de abonamente valabile pentru jocurile UTA-ei vor avea acces, gratuit, la meciurile disputate acasă de formaţia “galben-albastră.” Intrarea este valabilă atât pentru disputele din Liga Naţională cât şi în Cupa României.

Ambele meciuri din primul tur al Cupei, la Arad!

Sorţii au decis ca echipa pregătită de Jose Araujo să întâlnească KSE Târgu Secuiesc, în primul tur al Cupei României, ediţia 2021-2022. În urma înțelegerii dintre cele două cluburi, ambele jocuri se vor disputa la Arad. Aşadar, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 18, se va juca partida tur dintre FCC Baschet UAV şi KSE Târgu Secuiesc. Returul întâlnirii este programat pentru a doua zi, tot în Sala Sporturilor “Victoria”, fără însă să se menţioneze încă ora de disputare.

Condiţii similare pentru acces, ca şi la UTA

În actualul context pandemic, vor avea acces persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau unui test antigen rapid eliberat de o clinică autorizată, dar şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. În ceea ce privește prezența fanilor în tribune la meciurile „galben-albastrelor”, procentul va depinde de rata de infectare.

Facebook Comments