Parlamentarii PSD cer ca vinovații să plătească în cazul Liceului german

by Florian Popa
Please follow and like us:

Parlamentarii PSD Dorel Căprar și Mihai Fifor au luat atitudine față de situația incredibilă de la Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” Arad (Liceul german), unde zeci de copii au ajuns în spital. Reprezentanții PSD solicită o anchetă serioasă în acest caz, iar cei responsabili de această situație să demisioneze și să dea socoteală în fața autorităților competente.

„PNL recidivează și se joacă cu viața copiilor!
Fără niciun fel de interes pentru ce se întâmplă la școlile din municipiul Arad, liberalii sunt interesați doar să obțină noi mandate la conducerea județului.
Intoxicarea a doua oară a copiilor de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din municipiul Arad cauzată de acțiunile haotice de dezinsecție și dezinfecție au arătat aroganța și ipocrizia liberalilor arădeni care au propria agendă politică!
Demisia liberalilor din instituțiile de conducere ale primăriei și județului Arad sunt singurele gesturi de decență pe care le pot face!
Arădenii nu sunt bătaia de joc a liberalilor, care se joacă cu viața copiilor lor!
Afacerile cu firmele de casă ale PNL și interesele marilor lideri liberali reprezintă atentate la sănătatea copiilor!
Ajunge cu mizeria din Arad ascunsă de liberali de ani de zile!“, scrie deputatul Dorel Căprar.

„Scandalul deratizării de la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” din Arad capata amploare si demonstrează, inca o data, dacă mai era cazul, incompetența și inconștiența celor care conduc Primăria Arad, fie că vorbim de Gheorghe Falcă, fostul primar care a semnat contractul prin care firma DD Chim din județul Huneoara a ajuns la Arad, fie de Călin Bibarț, primarul interimar care încearcă să se spele pe mâini de întreaga chestiune.

Zeci de copii au ajuns la spital și asta de două ori, pentru că echipele de intervenție s-au dovedit ineficiente, fără ca administrația locală să fie deranjată de faptul că sănătatea elevilor este pusă în pericol de un contract de deratizare care ridică multe semne de întrebare.

Arădenii trebuie să știe cine se face vinovat de această situație. Iar vinovații trebuie să raspundă, conform legii, indiferent cum se numesc ei. Pentru că nu ne jucăm cu siguranța copiilor noștri!“, arată senatorul Mihaui Fifor.

Facebook Comments