Parlamentarii PSD au încercat să obțină finanțări pentru proiectele vitale ale Aradului. Cei de la PNL-USR-UDMR s-au opus

by Florian Popa

Deputatul Mihai Fifor și senatorul Eusebiu Pistru, au susținut, în plenul Parlamentului României, amendamentele parlamentarilor PSD Arad la Legea Bugetului, proiecte care sunt de natură să conducă la dezvoltarea județului.

Gândite și elaborate în concordanță cu nevoile stringente ale municipiului și județului, cele 9 amendamente depuse, reflectă încercarea parlamentarilor social-democrați arădeni de a obține finanțările necesare pentru o serie de chestiuni importante, menite a imbunătății calitatea vieții arădenilor. Sumele solicitate la bugetul de stat sunt pentru urmatoarele proiecte:

📌 Amenajarea unui Aqua Park cu apă termală pe locul actualului Ștrand Neptun, în municipiul Arad.

📌 Amenajarea zonei intravilane a râului Mureș în municipiul Arad.

📌 Finalizarea Pasajului Micălaca din municipiul Arad.

📌 Extinderea magistralei de gaz în localitățile Apateu-Șepreuș din județul Arad.

📌 Extinderea magistralei de transport gaz pe Valea Crișului din județul Arad.

📌 Restaurarea Cetății Ineu.

📌 Construcția unui Aqua Park și Aventura Park în Stațiunea Moneasa.

📌 Restaurarea Cetății Șoimoș din Orașul Lipova

📌 Restaurarea Cetății Șiria

„Deputatul Fifor și senatorul Pistru sunt dezamăgiți de faptul că nici măcar parlamentarii de Arad, care fac parte din arcul guvernamental, PNL-USR-UDMR, nu au votat cele 9 amendamente esențiale pentru dezvoltarea Aradului.

Rațiunile de ordin politic ar trebui să fie lăsate deoparte când vine vorba despre interesele arădenilor.

Din păcate, atunci cand îți pasă doar de buzunarul tău și al grupurilor de interese, care se îndestulează din bugetul Aradului de ani de zile, nu ai cum sa simți sau sa acționezi pentru binele arădenilor“, se arată într-un comunicat al PSD Arad.

 

Facebook Comments