Paris Hilton, mărturii cutremurătoare în fața Congresului SUA despre abuzurile suferite în adolescență

by Andreea Radu

Paris Hilton a făcut dezvăluiri șocante în fața unei comisii din Congresul american despre abuzurile pe care le-a suferit în adolescență, într-un centru de tratament pentru tineri, unde părinții au internat-o fără să știe că ea suferea de fapt de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate.
Vedeta a pledat astfel pentru revizuirea sistemului de protecție a copiilor din Statele Unite și pentru o mai atentă supraveghere a așa numitei industrii a adolescenților cu probleme.
Paris Hilton: Când aveam 16 ani, am fost smulsă din patul meu în toiul nopții și transportată peste graniță, la prima din cele patru instituții rezidențiale de tratament pentru tineri. Aceste programe promiteau vindecare, creștere și sprijin, dar de fapt nu îmi permiteau să vorbesc, să mă mișc liber și nici măcar să mă uit pe fereastră timp de doi ani. Mi s-au dat medicamente forțat și am fost abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare. Părinții mei au fost total înșelați, mințiți și manipulați de această industrie pentru profit, în legătură cu tratamentul inuman la care am fost supusă.
Moștenitoarea imperiului Hilton, cunoscută mai degrabă din postura de vedetă de reality TV, a fost invitată pe Capitol Hill pentru a vorbi despre programele de reabilitare pentru copiii cu probleme și abuzurile care se petrec în aceste instituții.
Nu este pentru prima dată când Hilton atrage atenția asupra acestei probleme și împărtășește din propriile experiențe traumatizante, scrie tvrinfo.ro.

Facebook Comments