Părintele cântecului patriotic românesc, Doru Gheaja va primi cea mai mare distincție a Mitropoliei Ardealului

by Cristian Dobre

Prietenii, cunoscuții și admiratorii Părintelui Doru Gheaja sunt invitați vineri, 30 noiembrie 2018, la Sibiu, pentru a fi martori la un moment unic și istoric: decorarea Părintelui Doru Gheaja cu CRUCEA ȘAGUNIANĂ, cea mare distincție a Mitropoliei Ardealului.

Părintele Cătălin ne-a declarant că e una din bătăliile pe care le-am câștigat, pentru că era strigător la Cer, ca în anul Centenarului, tocmai ”Părintele” cântecului patriotic românesc, să nu primească ceva din ceea ce mult i se cuvine. Mulțumim Mitropolitului Laurențiu care protejează valorile și care nu a uitat că Sibiul este Capitala adevărată a Ardealului bisericesc. Părintele Doru merita acest lucru. Cei ce puteți veni, vă rog să o faceți. O dată în viață se întâmplă așa ceva! “

Joi, 29 noiembrie 2018, de la ora 17.30, așadar cu o seară înainte, Părintele Doru Gheaja va cânta la Catedrala din Sibiu, în momentul când se va aduce oficial Sabia lui Ștefan cel Mare. Apoi, vineri, după Sfânta Liturghie, adică în jurul orei 10.30, Părintele Gheaja va fi decorat în Catedrală! Veniți la Sibiu!

 

Sursa: proalba.ro

Facebook Comments