Paradoxul de după UTA – Botoșani: Rednic și-a felicitat jucătorii pentru… punct, Andone vrea să plece!

by Sorin Haut

UTA a smuls un punct în zece oameni, 2-2 cu FC Botoșani și a dat cu piciorul unei noi șanse de a se apropia la un punct de zona de play-off a SuperLigii. Deși echipa sa a jucat slab, iar unii jucători au făcut niște greșeli impardonabile, Mircea Rednic nu a părut foarte afectat de pasul greșit făcut cu penultima clasată:

„Am făcut o primă repriză bună, am controlat jocul, am reușit să înscriem. Înainte de șutul ăla centrare ei n-au prea avut ocazii. Am gestionat bine prima repriză. Păcat că nu ne-am creat mai multe șanse. Nu e posibil să faci greșelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Noi am analizat și am văzut, pe mingi pierdute ei sunt foarte periculoși, au viteză, au tehnică.

M-am îngrijorat mai mult când a fost eliminarea decât la golul de 2-1. A trebuit să fac schimbări. E un punct, păcat că e a treia șansă pe care am avut-o să ne apropriem. Poate și presiune multă, au fost tot felul de discuții. Jucători care pleacă în ziua jocului, jucători care vin. I-am felicitat totuși pentru punctul obținut…. I-am luat apoi la mână, legat de greșelile de la cele două goluri. Ibra nu avea voie să facă asemenea gest la experiența lui”, a declarat Rednic la flash-interviu.

De cealaltă parte, Bogdan Andone a mărturisit că este extrem de dezamăgit de rezultat având în vedere cum s-au desfășurat ostilitățile la Arad. Mai mult, antrenorul moldovenilor a lăsat să se înțeleagă că ia în calcul să plece de la echipă.

Andone a spus că va purta o discuție cu patronul Valeriu Iftime, după care va lua o decizie:

Dacă cineva ne spunea înaintea meciului că se va termina la egalitate, am fi fost mulțumiți, dar e greu de acceptat ținând cont de situațiile avute, unele monumentale. Ne-am bătut joc de ele, singur cu portarul, situații incredibile, apoi să luăm gol în minutul 90. Nu vreau să spun ceva greșit, voi avea o discuție și cu patronul. În fotbal e posibil orice (n.r. dacă este posibil să plece de la FC Botoșani), nu comentez mai multe, vom vedea zilele următoare. Aceste puncte nu sunt suficiente, nu ne ajută un punct.

E fotbal, se întâmplă, dar nu ne permitem să greșim, pentru că trec etapele, pierdem puncte, iar la final vom fi la matineu, din păcate. Toate meciurile sunt grele, toți adversarii sunt puternici, toate echipele au un obiectiv, e luptă mare. Toate jocurile au miză, poți să câștigi cu orice adversar, poți să pierzi cu orice adversar. Singurul lucru bun e că am luat un punct, dar în condițiile de azi, nici acesta nu e un lucru bun”, a spus Bogdan Andone.

Facebook Comments