Panin se desparte de CFR Cluj, după 14 ani în Gruia

by Sorin Haut

Digi Sport anunţă că arădeanul Cristian Panin, director sportiv şi unul din cei mai vechi şi devotaţi oameni din club, a fost înlocuit cu Marius Bilaşco pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Decizia pare să fi fost luată de foarte sus, direct de Nelu Varga, cel care investeşte la echipă. Iar motivul principal, unul tipic românesc: i-ar fi trimis un SMS lui Panin la puţin timp după ce Tătar deschisese scorul în meciul CFR-Hermannstadt 1-1, se mai menţionează pe digisport.ro.

Panin nu a văzut SMS-ul sau l-a ignorat, iar pe teren nu s-a produs nicio modificare. Sursele Digi Sport susţin că Varga nu ar fi fost atât de supărat că nu s-a produs schimbarea dorită de el, ci că a fost ignorat.

Cristian Panin, 40 de ani, se află la CFR din 2005. A jucat până în 2013, iar de atunci a îndeplinit mai multe funcţii în club. Varga a mai intenţionat o dată să-l scoată pe Panin de la echipă, dar atunci Dan Petrescu a intervenit pentru el şi mutarea a fost contramandată. Printre altele, Panin a fost cel care s-a luptat sezonul trecut pe banda de rezerve să-i tempereze ieşirile necontrolate lui Petrescu.

Facebook Comments