Pachet surpriză pentru Mirela Vaida, înainte de naștere

by Adrian Topor

Mirela Vaida a primit un pachet surpriză de la mama sa. Aceasta i-a dăruit numeroase obiecte vestimentare pentru noul bebeluș.
Vedeta de televiziune Mirela Vaida se află în ultima săptămână de sarcină. De curând, aceasta afirma că nu s-a pregătit deloc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil lși că nu a apucat să cumpere mai nimic pentru acesta. Însă Mirela Vaida a avut parte de o surpriză din partea mamei sale. Aceasta i-a trimis un pachet cu numeroase hăinuțe pentru viitorul nepot, lucru care a făcut-o foarte fericită pe vedeta de televiziune. „Am primit pachet de la mama…???”, le-a mărturisit Mirela Vaida fanilor ei, arătându-le și obiectele vestimentare pe care le-a primit în dar pentru viitorul ei bebeluș.
Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și Vladimir. Vedeta ste însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel. Mirela Vaida a participat  Eurovision 2019 România, acolo a fost finalistă.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments