Ozana Barabancea a „topit” 7 kilograme în 7 zile

by Dana B.

Ozana Barabacea a slăbit 7 kilograme în 7 zile și se pregătește de alte operații. Vedeta a vorbit ]n direct la tv despre transformarea prin care va trece în perioada următoare.

Ozana Barabacea a slăbit 7 kilograme și este dispusă să îşi mai facă intervenţii estetice. De asemenea, după operația de micșorare a stomacului, aceasta ține un regim strict  „Eu fac sport, fac masaj şi dacă va fi nevoie, voi face şi alte operaţii pentru că ţin la sănătatea mea şi nu vreau să arăt…”, a declarat Ozana Barabancea la Antena Stars.

Acum, de milă, de silă, vrei, nu vrei, trebuie să beau lichide, supe strecurate, ceaiuri îndulcite timp de trei săptămâni, însă am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut”, a dezvăluit artista Ozana Barabancea la „Xtra Night Show”.

Ozana Barabancea, care a fost foarte acidă cu unul dintre fanii ei, a decis recent să-și opereze stomacul. Artista lirică a mărturisit că a fost sfătuită și îndrumată în acest sens de cântăreața Andreea Bălan, cea care îi este și colegă de juriu la emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Antena 1.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments