Ovidiu Lipan Țăndărică în culmea fericirii

by Cristian Dobre

Nepotul lui Țăndărică va purta numele de Jonathan și a venit pe lume la fix o lună după aniversarea rebelului său bunic, care, la 67 de ani, este la fel de energic ca în tinerețe.

”Sunt în culmea fericirii. Sper să ducă mai departe tradiția de familie, să fie muzician, unul excepțional, ca tatăl său”, ne-a declarat legendarul membru Phoenix, mândru de realizările muzicale ale fiului său, Alexander, care i-a călcat pe urme. Născut în Wurzburg, Germania, Alexander (30 de ani), absolvent al Conservatorului în Olanda, compozitor,  solist și chitarist de excepție, a cântat în multe trupe și nu este străin de țara de unde este originar tatăl său.

Ultima oară, Alexander a venit incognito la București pe 31 ianuarie (prin complicitatea lui Ionuț Contras, de la Bosquito, născut în aceeași zi cu Ovidiu Lipan), fără știrea tatălui său, și și-a făcut apariția chiar la petrecerea aniversară a acestuia, eveniment ce a avut loc la un club muzical din Centrul Istoric. Vizita-surpriză l-a făcut pe Țăndărică să plângă ca un copil în fața invitaților.

Deși trăiesc la mare distanță unul de altul, legătura dintre Țăndărică și fiul său e una strânsă din toate punctele de vedere. Alexander este îndrăgostit de cobza românească, învață limba română și cântă cu tatăl său de câte ori are ocazia, cum s-a întâmplat și la premiera show-ului ”Două lumi”, ce a avut loc la Teatrul Național din București.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments