Ovidiu Haţegan va arbitra în semifinalele Europa League

by Sorin Haut

Ovidiu Hațegan este pe val. Arbitrul arădean va arbitra săptămâna viitoare unul dintre meciurile din a doua manșă a semifinalei din Europa LeagueValencia – Arsenal sau Chelsea – Eintracht Frankfurt. Este a doua oară când Ovidiu Hațegan arbitrază o semifinală din a doua competiție continentală intercluburi. Prima a fost Manchester United – Celta Vigo 1-1, în 2017.

Ovidiu Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român al momentului. Arădeanul face parte din Elite Class, cea mai importantă categorie a arbitrilor de la UEFA.

Hațegan va fi ajutat de brigada sa obișnuită: Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, asistenți, Sebastian Colțescu și Radu Petrescu, adiționali, iar rezervă, Adrian Ghinguleac.

Ovidiu Hațegan are în palmares până acum 19 partide din grupele Ligii Campionilor. A participat la turneul final al Campionatului European din Franța 2016 și la cel al Jocurilor Olimpice din Brazilia din același an.

Ovidiu Hațegan nu a mai fost delegat în fazele eliminatorii din Liga Campionilor din acest sezon, deoarece provine dintr-un campionat în care nu a fost implementat sistemul VAR. (digisport.ro)

Facebook Comments