Ovidiu Haţegan este optimist: “Oamenii vor fi responsabili”

by Rusu Flavius

Cel mai bine cotat arbitru român de fotbal al momentului, Ovidiu Haţegan, continuă să se pregătească acasă, dar speră să revină cât mai repede pe teren, unde se simte cel mai bine. “Este o perioadă dificilă şi pentru noi, cei din lumea sportului. Arbitrii, la fel ca şi fotbaliştii, sunt profesionişti, avem un program online zilnic, cu preparatori fizici de la UEFA şi din ţară, pe care trebuie să îl respectăm. Este dificil, pentru că nu putem ieşi pe teren, în Arad toate bazele sportive sunt închise. Dar trebuie să ne adaptăm la noua realitate, la o nouă viaţă.

De abia aştept să reînceapă competiţiile şi eu cred că oamenii vor fi responsabili. După părerea mea, cam în circa 4-6 săptămâni vom putea să ne apropiem cât de cât, faţă de ceea ce a fost înainte. Sper ca meciurile să poată să reînceapă din a doua jumătate a lunii iunie”, a declarat Haţegan pentru colegii de la Radio Timişoara, într-un interviu pentru emisiunea “Arena Radio”.

Ultimul meci arbitrat de Hațegan a fost acel atât de mediatizat duel din Liga Campionilor, returul din optimile de finală dintre Valencia și Atalanta, disputat fără spectatori.  De altfel, după acea dispută, arădeanul și brigada sa au intrat în autoizolare. Haţegan s-a şi testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

Facebook Comments