Ovidiu Hațegan aștepta semifinală sau finală de Europa League, dar UEFA l-a trimis acasă!

by Florian Popa

Arbitrul central Ovidiu Hategan in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Juventus Bucuresti, din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 25 august 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Arbitrajul românesc trebuie să mai aștepte până va avea din nou la centru un reprezentant la o finală de cupă europeană, conform gsp.ro. Deși Ovidiu Hațegan fusese selectat de UEFA pentru a participa la Final 8-ul Europa League, care se desfășoară în această perioadă în Germania, iar centralul arădean spera cel puțin că va fi delegat la o semifinală, forul de la Nyon a luat o decizie surprinzătoare.
UEFA l-a anunțat pe Ovidiu Hațegan să-și facă bagajele și să plece acasă fiindcă nu mai are nevoie de serviciile lui în ciuda faptului că mai sunt de disputat cele două semifinale, Inter – Șahtior și Sevilla – Manchester United, dar și finala, programată vinerea viitoare. Practic, Hațegan a mers în Germania doar pentru a fi arbitru de rezervă la jocul dintre Sevilla și Wolverhampton, scor 1-0, disputat marți!

Facebook Comments