Otele și Roger, alături de UTA în lupta pentru salvare! Se așteaptă încă un portar

by Sorin Haut

Ultima zi de mercato a fost spectaculoasă în Superliga, cu transferuri importante anunțate în special de Universitatea Cluj – la care au ajuns foștii jucători ai Craiovei, Ivan Martic și Dan Nistor, Petrolul – care l-a înregimentat pe un alt jucător pus pe liber de gruparea lui Mihai Rotaru, Paul Papp, sau FC Hermannstadt – care și-a întărit ofensiva cu Gabi Iancu. La UTA a fost o liniște aparentă, pentru că în culise s-a negociat pentru trecerea lui Otele la CFR Cluj încă din această iarnă, doar că nu s-a ajuns la o înțelegere privind suma de transfer.

Negocieri fără rezultat pentru Otele, cu campioana CFR

Așa că nigerianul, deși a refuzat să se antreneze ieri alături de colegi, punând din nou presiune pe conducere pentru a-l lăsa în Gruia, este nevoit să rămână la UTA. Să vedem ce chef va avea să mai joace pentru roș-albi în ultimele trei luni de contract, știut fiind faptul că din vară oricum este jucătorul campioanei CFR. Oficialii arădeni par a fi rezolvat în mod favorabil cazul Roger, care a primit permisul temporar de muncă de la FIFA, el fiind în proces cu CFR Cluj pentru denunțarea unilaterală a contractului.

Brazilianul Roger Junio a primit undă verde la FIFA

Roger Junio mai așteaptă un act și poate fi prezentat oficial de UTA, el revenind practic la Arad. Clujenii, chiar prin vocea patronului Neluțu Varga, au anunțat însă că Roger va plăti scump și că vor duce cazul la TAS, până la un verdict final. Așadar, Laszlo Balint are două arme în plus în lupta pentru menținerea în prima ligă, iar ca bonus se lucrează pentru aducerea unui portar liber de contract, pentru că doar așa se mai poate transfera începând de astăzi. Pe surse, ar fi vorba de un goalkeeper din străinătate, rămas liber și așteptat în aceste zile să semneze cu UTA.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate