Oruma, fostul internațional nigerian, nu își poate reveni după ce a fost înșelat și a pierdut totul

by Cristian Dobre

Wilson Oruma, în vârstă 42 de ani, trece prin momente de cumpănă. Retras din fotbalul profesionist în 2010, fostul internaţional nigerian, mijlocaş al lui Marseille, şi-a pierdut toţi banii câştigaţi în fotbal. Acum trăieşte în condiţii modeste, iar de curând a ajuns la spital din cauza stării precare de sănătate.

Presa din Nigeria, notează că Oruma nu a trecut nici acum, la şapte ani distanţă, peste momentul petrecut în 2012, când a fost escrocat şi a pierdut „dintr-un foc” toţi banii câştigaţi de-a lungul carierei de fotbalist:

„Recent, Oruma a suferit o nouă cădere majoră. Dărâmat psihic, Oruma a fost surprins într-un spital dărăpănat, fiind în mod evident dezorientat”, notează publicaţia Vanguard.

La sfârşitul anului 2012, Oruma a fost convins de pastorul său să investească trei milioane de euro într-o afacere cu petrol care s-a dovedit o înşelătorie a unor oameni de afaceri falşi, iar fostul internaţional nigerian a pierdut toţi banii.

Unul dintre prietenii săi apropiaţi, Emakpor Dibofun, dezvăluia acum şapte luni pentru publicaţia nigeriană Complete Sports că fostul fotbalist nu şi-a revenit nici acum pe plan psihic după ce a fost păcălit.

”Wilson Oruma nu şi-a revenit nici acum din punct de vedere emoţional după ce a fost păcălit. A fost în mai multe centre, căutând soluţii, dar parcă e din ce în ce mai rău”, spunea Dibofun.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments