Organizația de Tineret ALDE Arad își sporește numărul de filiale în județ

by Andreea Radu

Tinerii din ALDE au început o campanie rodnică de a înființa noi organizații de tineret în mai multe localități din județ. În ultima lună, au fost constituite Organizații ale Tineretului ALDE în Zărand, Dezna și Craiva, urmând ca în cel mai scurt timp, să fie organizații ale tinerilor din ALDE și la Beliu și Archiș. Efervescența politică manifestată în sânul tinerilor din organizația județeană ALDE Arad dovedește faptul că, la ora actuală, OT ALDE Arad este singura organizație de tineret a unui partid din județul Arad activă și consecventă. Ambițiile tinerilor din ALDE Arad sunt mari: ei își doresc să se implice pentru a aduce partidului un scor cât mai bun la viitoarele alegeri europarlamentare, mai ales având în vedere și faptul că președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, ocupă un loc bun pe lista cu care partidul se va prezenta în alegeri.

„Noi, tinerii din ALDE, ne dorim ca domnul deputat Eusebiu Pistru să ne reprezinte în Parlamentul European, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, noi ca și activiști electorali vom depune o muncă asiduă pentru a crește numărul celor care vor vota ALDE, în luna mai. În ceea ce privește organizația de Tineret ALDE Arad, vă pot spune că ni se alătură din ce în ce mai mulți tineri, iar în următorii ani sunt sigur că vom fi singura organizație de tineret din Arad care are filială de tineret în fiecare oraș și comună din județul Arad”, a declarat Virgil Silviu Dima, președintele OT-ALDE Arad.

Demersurile tinerilor sunt sprijinite de președintele ALDE Arad,deputatul Eusebiu Pistru. „Mă bucură implicarea tinerilor în întărirea rândurilor ALDE în județul Arad. Așa cum am declarat în repetate rânduri, ambiția noastră, a echipei care conduce acum filiala, este ca la următoarele runde de alegeri, ALDE să fie principalul partid de dreapta din județul Arad. Ambiția și abnegația tinerilor noștri îmi oferă certitudinea că acest obiectiv politic nu doar că va fi împlinit, ci chiar că ALDE va ajunge o forță politică de care se va ține seama  atunci când se va pune problema alegerii noilor structuri de conducere la nivelul Primăriei și Consiliului Județean Arad. Și, evident, primul semnal că ALDE Arad a devenit o forță va fi dat de rezultatele pe care le vizăm la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Și pentru că astăzi este 1 martie, tineri și seniori din ALDE au oferit peste 3000 de mărțișoare arădencelor.

 

 

 

 

 

Facebook Comments