Oltenii nu uită şi nu iartă! Patronul Craiovei: „Arbitrajul de la Arad a fost un act criminal!”

by Sorin Haut

Acţionarul principal al CSU Craiova, Mihai Rotaru, a intervenit aseară la Digi Sport, pentru a contesta în termeni duri arbitrajul din meciul cu UTA. La fel ca şi preşedintele clubului din Bănie, Sorin Cîrţu, patronul oltenilor acuză două cartonaşe roşii pe care utiştii ar fi trebuit să le primească şi un penalty neacordat, pe final de meci. Mai mult decât atât, Rotaru consideră că prestaţia gălăţeanului Adrian Cojocaru a fost nici mai mult nici mai puţin decât un act criminal! „Nu am putut să batem la Arad, dar arbitrajul a fost unul criminal. Adică este inadmisibil. Sper când va ajunge la Craiova domnul Cojocaru (n.r. arbitrul Adrian Cojocaru) să vină să își ceară scuze. Trebuia să dea trei cartonașe roșii, nu unul! În momentul în care ai penalty, neacordat, în minutul 90, pentru mine este o ruşine de arbitraj. Marele meu semn de întrebare se pune în momentul în care Istvan Kovacs nu ne-a dat două penalty-uri şi o lovitură de pe 16 metri. În momentul în care Horaţiu Feşnic, cu Botoşaniul, vine şi are un arbitraj tendeţios, fără să-l poţi acuza de ceva, şi vine un alt criminal, pentru că din punctul meu de vedere Cojocaru a făcut un act criminal la UTA Arad.

„Să vină să îşi ceară  scuze, când ajunge la Craiova”

Adică cot în gură şi dinţii scoşi lui Bancu, atacul criminal asupra lui Screciu, atacul criminal asupra lui Fedele, penalty neacordat la Baiaram în minutul 80 şi ceva. Oamenii ăia trebuie să își ceară scuze. În momentul când arbitrajul este cauza unei agresiuni fizice, atunci e o problemă. A fost o agresiune fizică. VAR va fi din primăvară, din play-off şi pesemne că vor să rezolve lucrurile din acest moment. Vor ca viitoarea campioană să aibă 12 puncte avans înainte de play-off, că apoi va fi VAR-ul. Vorbim de un act criminal, despre o complicitate la agresarea unui jucător. Înainte de Bancu a fost un atac criminal la Fedele, după a fost la Screciu … Nu putem să acceptăm aşa ceva„, a spus, nervos, Mihai Rotaru, acţionarul formaţiei din Bănie, la emisiunea Liga Digisport. Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a contestat şi el deciziile lui Cojocaru, mai ales după intrarea lui Roger la Bancu, craioveanul pretinzând că dantura sa a avut serios de suferit după lovitura aplicată de fotbalistul UTA-ei:

Crăciunescu le dă dreptate: „A fost mutilare, trebuia roşu direct”

Pentru ce încurajăm așa ceva? Cum să mutilezi un om? Este mutilare aici, trebuia să se dea direct cartonaș roșu, a spus Crăciunescu, în cadrul emisiunii Liga Digisport. În schimb, antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf nu s-a legat de arbitraj după meciul de la Arad, considerând că echipa sa a făcut un joc slab. Din partea clubului UTA nu am avut nicio reacţie pe tema arbitrajului din meciul cu Craiova şi a acuzaţiilor oltenilor, privind jocul dur prestat de „roş-albi”, dar poate ea va veni astăzi, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Voluntariul. Cert este că şi Craiova a jucat dur la Arad, nu mai puţin de trei fotbalişti ai UTA-ei părăsind terenul accidentaţi. (foto: UTA Arad, facebook)

Facebook Comments