Olimpia schimbă antrenorul înainte de meciul cu UTA

by Sorin Haut

Aflat în conflict deschis cu preşedintele clubului Attila Karda, fostul internaţional Tibi Selymes a decis să îşi dea demisia, astăzi, de la Olimpia, după ce duminică seară a avut o întâlnire cu oficialii clubului.

Conform primelor informații din cadrul echipei, principalul favorit să preia conducerea tehnică este fostul portar al Stelei, Zoltan Ritli, ultima dată antrenor la Recolta Dorolţ, în sezonul trecut al Ligii a 3-a.

Selymes pleacă de la Olimpia după doar 8 meciuri în care a înregistrat 2 victorii, un egal şi 5 eşecuri. În acest moment, echipa se află pe locul 16, retrogradabil, cu 7 puncte!

Infirmerie plină la UTA! Meciul cu Olimpia e la TV

Altfel, UTA e în plină criză de rezultate și de efectiv înaintea meciului din Sătmar. Lângă Prună și Strătilă, în infirmerie au mai ajuns și Tănase, Toma şi Stahl, toţi trei accidentându-se în week-end. Practic, Adrian Falub își numără jucătorii pentru meciul din cadrul etapei a noua, cu Olimpia.

Federația Română de Fotbal a programat partida dintre Olimpia și UTA sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 12. După două runde în care a lipsit total de pe micile ecrane, fie de pe un post național sau de pe cel local, UTA va putea fi urmărită pe Digisport 1.
Foto: gsp.ro

Facebook Comments